عسل یک مایع غلیظ و طلایی که توسط زنبورهای زحمتکش تولید می شود ، عسل با استفاده از شهد گیاهان گلدار تهیه می شود و در داخل کندوی برای صرف غذا در مواقع کمبود ذخیره می شود. اما زنبورها چگونه عسل درست می کنند؟
شهد – یک مایع قندی – با استفاده از زبان بلند و لوله ای از زنبور عسل از گل ها استخراج می شود و در معده اضافی آن یا “محصول” ذخیره می شود. شهد در حالی که در محصول جمع شده است ، با آنزیم هایی که ترکیب شیمیایی و pH آن را تغییر می دهند مخلوط می شود ، و آن را برای ذخیره طولانی مدت مناسب تر می کند.
وقتی زنبور عسل به کندو برگردد ، با برگرداندن مایع به دهان زنبور عسل ، شهد را به زنبور دیگری منتقل می کند. این فرایند مجددا تکرار می شود تا اینکه نکتار جزئی هضم شده در نهایت در یک لانه زنبوری قرار گیرد.
هنگامی که در شانه هستید ، شهد هنوز یک مایع چسبناک است – چیزی شبیه به عسل غلیظی که در سفره صبحانه استفاده می کنید. برای بدست آوردن آب اضافی آن از زنبور عسل ، زنبورها برای تلاش برای سرعت بخشیدن به روند تبخیر ، تلاش می كنند كه لانه زنبوری را با بال خود پرتاب كنند.
هنگامی که بیشتر آب از لانه زنبوری تبخیر شده است ، زنبور عسل شانه ای را با ترشح مایع از شکم خود آب بندی می کند ، که در نهایت به موم زنبور عسل سخت می شود. به دور از هوا و آب ، عسل را می توان به طور نامحدود ذخیره کرد ، و منبع مناسبی برای زنبورها برای ماه های سرد زمستان فراهم کرد.
اما زنبورها تنها دندانهای شیرین نیستند. انسان ها ، خرس ها ، بدی ها و حیوانات دیگر مدت ها است که برای برداشت عسل به فروشگاه های زمستانی دوستان بالدار خود می روند.
در حقیقت ، تا زمانی که شکر در قرن شانزدهم به طور گسترده ای عرضه شد ، عسل شیرین کننده اصلی جهان بود ، یونان باستان و سیسیل از معروف ترین مراکز تاریخی تولید عسل بودند.