10. غار آجانتا Ajanta Caves، هند
در حدود 100 کیلومتری شمال شرقی شهر اورنگ آباد، غار آجندا در هند به عنوان نفطه عطفی از معماری سنگی هند شناخته می شود. اولین آثار تاریخی غار بودایی در آژانا از قرن دوم و 1 پیش از میلاد است. در طول قرن 5 و سده هجدهم میلادی، غارهای بیشتر و غنی تر تزئین شده به گروه اصلی اضافه شد. ویلیام دالریمپل، مورخ انگلیسی، غارهای آژانتا را “یکی از شگفتی های بزرگ جهان باستان” نامید.
9. Newgrange، ایرلند
گنبد عظیم نیجریج در دشت های زمردی شهرستان مات ایرلند، مانند یک UFO پر از چمن، نمایش می یابد. ساخته شده در دوره نوسنگی حدود 3200 سال قبل از میلاد، سابقه ساخت آن از اهرام مصر بیشتر است.
این مکان باستانی شامل یک تپه دایره ای بزرگ با عبور از سنگ و اتاق های داخلی است. قله دارای دیواری حائل در قسمت جلو است و توسط حجاری های سنگی حک شده است. این مکان در فستیوالی ایرلندی طبقه بندی شده است، هیچ توافقی در مورد آنچه که این مکان برای چی استفاده می شده است وجود ندارد. گمانه زنی شده است که اهمیت مذهبی داشته است ، این یکی از مهمترین سازه های Megalithic در اروپا محسوب می شود.
8. Derinkuyu، ترکیه
Derinkuyu یک شهر زیرزمینی چند سطح باستانی در منطقه Derinkuyu در استان نوشهر، ترکیه است. گسترش یافته به عمق تقریبا 60 متر (200 فوت)، آن به اندازه کافی بزرگ است که حدود 20،000 نفر را با دام و دامداران خود جای بدهد. این بزرگترین شهر زیرزمینی حفاری شده در ترکیه است و یکی از چند مجتمع زیرزمینی در سراسر کاپادوکیا است.
ساخته شده بین قرن هفتم و هشتم قبل از میلاد، مجتمع زیرزمینی برای دفاع در برابر حملات از دست دادن ارتش ساخته شده است. اگر چه به عنوان یک پناهگاه موقت در نظر گرفته شد، امکاناتش چشمگیر بود: حدود 600 درب بالای زمین که از آن کسی می توانست وارد شهر زیرزمینی شود، از 15000 کانال تهویه برای تهیه هوای تازه، و همچنین چندین وینرها، انبارها و یک شبکه پیچیده پاساژ ها، تونل ها و راهرو ها.
7. فانوس اسکندریه مصر
اولین فانوس دریایی جهان، آینه ای برای بازتاب نور خورشید برای رو به دریا بود. این فانوس در قرن سوم قبل از میلاد ساخته شد و در ارتفاع 440 پا (134 متر) ایستاده بود. یکی از هفت عجایب دنیای باستان، پس از اهرام جیزه، بلندترین ساختار ساخته شده توسط انسان بود و نور آن از 35 مایل به دریا دیده می شد. این مکان توسط سه زلزله بین سالهای 956 و 1323 میلادی به شدت آسیب دیده بود و سپس به خرابی آن منجر شد و در 1480 میلادی پس از آسیب بیشتر توسط زمین لرزه ها، کامل از بین رفت.
6. کلوس رودز، رودس Colossus of Rhodes, Rhodes
مجسمه ای بلند با 110 فوت ارتفاع ، پادشاه خورشید یونانی Helios، که در شهر رودز، توسط Chares of Lindos در سال 280 قبل از میلاد ساخته شده است. یکی از هفت عجایب دنیای باستان، برای جشن پیروزی رودز بر حاکم قبرس ساخته شده بود. پیش از تخریب آن در زمین لرزه، مجسمه کولوس رودس وجود داشت و ارتفاع آن به 110 فوت (33 متر) می رسید و این یکی از بلندترین مجسمه های جهان باستان است. به گفته تاریخنگار Strabo، آن جاذبه توریستی محبوب حتی در ویرانی اش باقی مانده است.
دیدگاهتان را بنویسید