دسرهای فرانسوی از جمله خوشمزه ترین و در عین حال سخت ترین دسرهای محبوب در جهان هستند، فرانسه همواره رهبر صنعت آشپزی بوده است. آنها با نان، پنیر و غذای خود شناخته شده اند. آنها بسیاری از غذاهای دشوار را تهیه کرده اند و مهمتر از همه، برخی از بهترین و دلفریب ترین دسرهای جهان را تولید کردند، از ماکارون های رنگارنگ تا شیرینی های سبک. در این مقاله سعی کرده ایم لیستی از خوشمزه ترین دسرهای فرانسوی که در دنیا معروف هستند را معرفی کنیم ، پس با ما همراه باشید.
کرم بروله
یکی از معروف ترین دسرهای فرانسوی که در اکثر رستوران های مطرح در دنیا سرو می شود کرم بروله نام دارد . کرم بروله ترکیبی از وانیل ، کاسترد با خامه غلیظ می باشد که روی آن با شکر قهوه ای کاملا کاراملی می شود .کرم بروله را در ظروف کوچک سرامیکی سرو می کنند و گاهی اوقات برای تزئین روی این دسرخوشمزه از میوه های تازه و مناسب فصل مانند توت فرنگی استفاده می کنند . چنان چه قصد دارید با دسرهای فرانسوی آشنا شوید مناسب ترین گزینه کرم بروله است چرا که هم تهیه آن بسیار ساده بوده و حتی می توانید در کشورهای دیگر آن را امتحان کنید
پروفلیترول
Profiteroles توپ های شیرینی شیرین است که به طور معمول با یک کرم شیرین، خردل و یا بستنی پر شده است. آنها در رستوران هایی که تهیه می شوند، با شکلات سرو می شوند، کنند، اما اگر آنها را در نانوایی ها پیدا کنید، احتمالا بدون شکلات هستند.
الکلر
الکلر از دیگر دسرهای شناخته شده است که ریشه اش به فرانسه برمی گردد. این شیرینی نیز از خمیر پفی تهیه می شود اما شکلی کشیده و دراز دارد. به طور سنتی درون اکلرها از خامه زده شده پر می شود و روی آن را با لایه غلیظی از شکلات می پوشانند؛ اما در شکل های جدیدتر، اکلرها را با انواعی از طعم ها و لایه های مختلف تهیه می کنند که از آن جمله کاسترد وانیلی، کاکائویی، قهوه ای، شاه بلوطی، میوه ای، پسته ای و کرم چیبوست هستند. گاهی اوقات نیز برای تزئین روی اکلرها، از کارامل استفاده می کنند.
کلافوتس
کیک میوه ای معروف فرانسه با نام کلافوتس که ا گیلاس سیاه پخته می شود و با لایه ای از خمیر ضخیم اسفنجی پوشانده و پس از پخت کیک، روی آن قدری پودر شکر می پاشند و در اکثر اوقات با خامه میل میکنند.این کیک را با میوه های دیگر هم تهیه می شود از جمله:گیلاس، آلو، زردآلو، انواع بری ها، هلو…
تارت تتن
در ایالات متحده، شاهکارهایی مانند چیپس سیب زمینی، پاپ کورن و کوکی شکلاتی به صورت تصادفی در آشپزخانه ها تولید شده اند. در فرانسه نیز خواهران هتل داری به نام استفانی و کارولین تارت تتن لذیذ را به ما هدیه کردند. این دسر که در حقیقت فامیل پای سیب به شمار می رود، در حال حاضر با انواع میوه ها مانند گلابی، آلو و به تهیه می شود. Berthillon در خیابان سن لوئیس، یکی از معروف ترین مکان هایی است که بهترین تارت تتن را در پاریس به شما ارائه می دهد.
میل فوی
میل فوی یکی از دسرهای اصلی فرانسوی بوده و همانقدر که طعم آن ساده و خوشمزه است اما بدون اینکه آن را همه جای خودتان بریزید موفق نمی شوید آن را میل کنید! اگر کسی توانست راهی برای خوردن این شیرینی ابداع کند به گونه ای که با اولین گاز کرم آن از میان سه لایه بیرون نریزد، باید این روش را در اختیار بقیه نیز قرار دهد. اما در هر صورت این شیرینی آنقدر خوش طعم است که بخواهید یکی از بهترین های آن را در پاریس و در La Pâtisserie des Rêves امتحان کنید.
کرپ فرانسوی
کرپ یکی دیگر از دسرهای ساده ولی خوشمزه و همه پسندی است که به گونه های مختلف سرو میشود .معمولاً برای صبحانه یا عصرانه همراه با رویه ای از کره یا کره بادام زمینی با انواع مواد شیرین مثل پودر قند، مربا، عسل یا سس شکلات و خامه استفاده میشود. انواع میوه مثل موز و توت فرنگی هم به کرپ فرانسوی طعم بسیار خوبی میدهند. اما از کرپ میتوان در وعده های دیگر هم مثل نان همراه گوشت یا سبزیجات و یا تخم مرغ و پنیر استفاده کرد. در این صورت بهتر است که کرپ به صورت نمکی و نه شیرین آماده شود .
پوار بل الن
یکی از متفاوت ترین دسرهای فرانسوی که پوار بل الن را به شما معرفی میکنیم ؛ برای صحت این موضوع کافیست نگاهی به عکس آن بیاندازید ! برای تهیه پوار بل الن این دسر خوشمزه فرانسوی، گلابی پوست گرفته شده و در شربت شکر مزه دار شده را همراه با بستنی وانیلی و رویه ای از سس شکلات داغ سرو می کنند.دسری ساده و شاهکاری لذیذ و خوشمزه ….